hvordan man kan reducere chancerne for at få gentaget gær infektioner

Du kan sænke dine chancer for at udvikle gentagne gær infektioner . Alle ved, hvordan man behandler en gær infektion , så hvorfor ikke lære hvordan man kan reducere risikoen for at udvikle en gær infektion . I dag vil du lære flere ting du kan gøre , for at mindske , forebygge , fjerne og sænke dine chancer for at udvikle en gær infektion . Ville det ikke livet være så meget lettere uden brænde , irritation og ubehag forlegenhed og lugt , som gær infektioner kan forårsage ? Tage disse skridt og reducere du risikoen for at skulle beskæftige sig med de problemer, gær infektioner kan forårsage . Småbørn og børn i alle aldre kan udvikle en gær infektion , så det er meget vigtigt at tage alle forholdsregler for at undgå at have det igen opstå :
.
1 .
Se, hvad du spiser . Skær ned på brød , pasta og alt andet , der indeholder gær . Hvad du tager i på daglig basis , og hvor meget du tager i , kan have en stor effekt på din krop og hvad den producerer .
2 .

Medtag creme fraiche , fløde, ost , yoghurt eller kærnemælk i din daglige kost . Du behøver ikke at spise alt dette hver eneste dag Men du bør indtag mindst én af ovennævnte mindst 1-2 gange om dagen , afhængig af sværhedsgraden og hyppigheden af gær infektioner .
3 .
Du bør altid tørre fra front til tilbage, hvis du ikke dette kan forårsage gær infektioner samt andre infektioner , der kan være lige så ubehageligt . Når iført en badedragt , når du er færdig med at svømme fjerne det og tør kønsorganer grundigt . Hvor der er fugt der kan være gær . Du bør også komme i den vane med at bære 100 % bomuld trusser , de er mere åndbar og reducerer fugt . Undgå at bære stramme bukser . Det er også en god idé at købe ultra tynde panyliners til at absorbere fugt , hvis du sveder meget , inden for vaginal regionen . Det er nemmere at smide en foring , når det er en lidt våd så at bære et par par trusser med dig overalt . Hold din nederste tørre vil sænke din risiko for at få en gær infektion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.