hvordan man kan spare penge og mere på gym

Vi ønsker alle at spare penge på gym . Vi ønsker at spare penge , være sunde , se godt ud og lavere stressniveau . Livsstil i dag gør det vanskeligt at multi-opgave vores job , familie og vores helbred . Lommepenge til at arbejde i fitnesscentret gør det så meget mere af en udfordring . Du kan vælge at købe udstyr og arbejde ud derhjemme , og det er muligt for mange mennesker . Du kan få brug og foretrækker kammeratskabet med andre gym medlemmer . Du må ikke have plads i dit hjem for at opbevare vægte og andet træningsudstyr , eller du måske ønsker den motivation , at gå til gymnastik tilbud . Tilmelding til en gym medlemskab kan være den bedste løsning for dig . Du har nogle valg , selv om . At tage sig tid til at se på gym pakker og programmer vil give dig mulighed for at træffe en informeret beslutning om dit gym medlemskab , og gøre forskningen kan åbne døre , som du ikke har overvejet
1 .
Ring eller e-mail hver gym i dit område . Få så mange oplysninger som muligt . Vær opmærksom på deres arbejdstid , help desk , og ekstra omkostninger for klasser . Overvej placering af gym , og hvis de tilbyder en gratis prøveperiode . Nogle fitnesscentre baserer deres gebyrer på din indkomst . Dette kan tilbyde dig omkostningseffektivitet du har brug for .
to .
Spørg hvis gymnastiksalen er åben 24 timer i døgnet . Gymnastiksalen kan ikke have personale på hånden under bestemte tidspunkter . Du må ikke være i stand til at få svar på spørgsmål i disse timer , og dette kan afspejles i prisen .

3 .
Check ind børnepasning omkostninger . Hvis du har brug børnepasning , kontrollere og se , hvad gebyret er , i forhold til leje din nabo til at babysitte .
4 .
Kontroller , at de klasser , du er interesseret i , er gratis og hvis de er tilbydes i løbet time , som du kan være på gym .
5 .

Besøg klasser og tale med personalet. Hvis du har en interesse i at arbejde på deltid , tale med gym ejeren om, hvordan du kan være et aktiv for gym . Du kan modtage en gratis gym medlemskab som en del af dit arbejde pakke .

gode råd og advarsler


 • Tag din tid og undersøge alle muligheder i dit område .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.