hvordan man vælger en Medicare Part d receptpligtig medicin plan

Hvis du er 65 eller ældre og er berettiget til Medicare er du også berettiget til Medicare Part D , som dækker for receptpligtig medicin. Med det store antal af planer til rådighed , at vælge den rigtige for dig kan være en skræmmende opgave . At overveje følgende faktorer vil gøre processen lidt lettere :

1 .
Vurder din nuværende dækning ( pensionist fordel udbydes af tidligere arbejdsgiver ) og afgøre, om det opfylder dine nuværende og fremtidige behov .
Stil dig selv følgende spørgsmål : " Er min plan bedre end " standard Bliver det et supplement til en Medicare receptpligtig medicin plan "
" Medicare dækning ? " ? Hvis din nuværende dækning er bedre end det Medicare Part D planer tilbyde , og det vil ikke supplere en del D plan , er du nok bedre stillet stikning til hvad du har. For at få svar på disse spørgsmål kontakt administratorerne af din nuværende plan . De vil være i stand til at levere de oplysninger, du har brug for .
2 .

laves en liste over alle dine receptpligtig medicin og logge på Medicare. gov hjemmeside og bruge deres online-værktøj kaldet Medicin Prescription Drug Plan Finder eller ring 1-800- Medicare og tale med en repræsentant .
Dette trin er vigtigt , fordi du ønsker at vælge en plan , der dækker de fleste af din medicin . Jeg siger de fleste , fordi ingen plan dækker alle stof. Hver plan vil have en Formulary der er en liste af stoffer , som de dækker . Du vil også behovet for at give din adresse og Medicare identifikationsnummer eller CPR-nummer .
3 .
Når du har fået en liste over de planer, der dækker din medicin , og som er placeret i dit område , sammenholde planerne « præmier , selvrisikoen , copayments , co-assurance , og dækning under dækning hul ( doughnut hul ) . Du skal også overveje, om apotekerne i dit område er indgået en aftale med din valgte plan . Med andre ord vil området apoteker ære din medicin plan ?
Planer med højere månedlige præmier tendens til at have bedre dækning ( dvs. ingen eller lavere selvrisiko og ingen dækning hul ) . Hvis du er en person , der ikke tager en masse medicin og sjældent nå $ 2. 700 i recept omkostninger , kan du vælge en plan med en lavere månedlig præmie og spar på forhånd omkostningerne .
4 .

Når du har fundet den mest tiltalende plan for dig , tilmelde i planen , enten ved at udfylde en papir-ansøgning og sende den ind til planen eller ved at gå til planens hjemmeside og tilmelde online . Du kan også tilmelde dig online via Medicare 's egen online tilmelding center på medicare. gov . ( meget nemmere ) .
Hvis du ikke er trygge ved at bruge internettet , kan du tilmelde dig via telefon . Du skal blot ringe til 1-800- Medicare og give de nødvendige oplysninger til en kundeservicemedarbejder. Det er så simpelt .

gode råd og advarsler


 • Hvis du stadig har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge en plan , ringe til din lokale apotek . De fleste apoteker har en Medicare specialist , der kan hjælpe .
 • Åben tilmelding for Medicare planer er november 15 til December 15 hvert år . Dette er den eneste gang, du kan ændre din plan , medmindre du også har Medicaid . Derfor skal du vælge din plan meget nøje .
 • Hvis du planlægger at tilmelde dig i en del D plan , skal du sørge for du tilmelde dig , så snart du bliver berettiget (3 måneder før du fylder 65 år op til 3 måneder efter du tænder 65 ) for at undgå en sanktion , som er vurderet for sent enrollees .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.