laser hårfjerning teknikker

Laser hårfjerning er en måde at slippe af med uønsket hår på områder af kroppen . Laserbehandling er normalt udføres inden for områder som ansigt , hals og andre udsatte områder af huden . En intens stråle af lys er gået gennem huden , som retter sig mod mørke pigment . og hårsækken er ødelagt med det samme. Mange gange flere behandlinger der er brug for helt befri dig for din uønsket hår . Laser behandlinger er normalt ikke dækket af en forsikring og kan blive dyrt efter et par behandlinger . Der er fem forskellige Laser behandlinger til at fjerne hår

Ultimate Light


Ultimate Lys eller intenst pulserende lys Laser giver mange forskellige farver af lys . til effektivt at fjerne uønsket hår . Denne metode til laser hårfjerning siges at være den sikreste metode til rådighed . Ved at bruge forskellige farver til at trænge ind i hårsækken , kan behandlingen justeres for forskellige hudfarver og typer . Ultimate Lys kan få huden til at skifte farve , og denne bivirkning kan vare uger .

Diode Laser


Den diodelaser bruger en længere bølgelængde laser end nogle af de andre behandlinger, og undgår skader melanin i huden . Fordi laseren er mindre skadelig for hudfarve , kan denne laser bruges på mørkere hud toner . Dette er en nyere maskine, der bruges i laser behandling og er ikke så godt testet som de andre maskiner , men alligevel giver en effektiv fjernelse af uønsket hår

ND . YAG Laser


Den ND : YAG laser fungerer godt for mørkere hud, fordi den producerer den længste bølgelængde . ND : YAG lasere har vist , at jo kortere bølgelængde lasere giver en længere periode mellem behandlingerne end længere laser . Dette gør den kortere bølgelængde laser mere effektiv i hårfjerning .

Alexandrit Laser


Alexandrit lasere blev første gang brugt af militæret . Disse lasere er nyttige i at fjerne tatoveringer og ben vener , samt uønsket hår . Disse lasere kan være pulserende lasere eller kontinuerlig stråle lasere . Denne laser er mere nyttigt for finere hår fordi lyset er stærkt optaget af melanin . Fordi laseren er absorberet mere , den har også en højere risiko for blæredannelse efter behandling .

Ruby laser

En rubin laser bruger en rubin krystal til at transmittere sit lys , som er en pulserende . Ruby laser er en ældre teknologi , der ikke bruges så ofte i dag , fordi de nyere laser-behandlinger , især alexandrit og ND : YAG lasere er blevet opdaget .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.