måder at forhindre graviditet strækmærker

Strækmærker under graviditet påvirke over 50 procent af kvinderne og kan frygtet så meget som morgenkvalme . Selv om genetik kan spille en rolle for, om du vil udvikle strækmærker eller ej er det stadig ikke garantere, at du vil eller ikke vil have dem . Normalt optræder i de seks til syvende måned af graviditeten , strækmærker har at gøre med hudens elasticitet og hvor meget og hvor hurtigt vægt er lagt på under graviditeten , derfor bør hver enkelt kvinde er forskellig :

Ernæring


Spise en afbalanceret kost under graviditeten er vigtigt for dit helbred og din baby , og giver også mulighed for en sund vægtøgning . Dette holder huden strækker sig for hurtigt , der kan hjælpe med at forebygge strækmærker . Spis masser af frugt og grøntsager sammen med sunde fedtstoffer såsom hørfrø olie , hvedekim og ekstra jomfru olivenolie , som alle skaber stærke , sund hud med god elasticitet . Bo godt hydreret for blød , smidig hud ikke tilbøjelig til at tørre ud og tage en god prænatal vitamin , der indeholder vitamin A og E.

Skin Care


Mens de mest almindelige område, der påvirkes af strækmærker er mave , kan de vises også på lårene , balderne og bryster . Hud , der er tør og ikke særlig elastisk er mere tilbøjelige til at strækmærker , så ordentlig hudpleje er et must at hjælpe med at forhindre dem . Moisturize dagligt med lotion , der indeholder E-vitamin , kakao smør , hvedekim olie eller lanolin . Når badning anvende et organ børste eller vaskeklud over maven , balder og bryster ved hjælp af cirkulære bevægelser , men ikke gnide for hårdt . Dette hjælper til at øge omsætning i de områder, der kan forhindre eller reducere strækmærker fra at blive vist . Prænatal massage kan være en anden måde at øge omsætning i kroppen og er også en god måde at reducere stress under graviditeten .

Postpartum


Selv hvis du ikke udvikler strækmærker under graviditeten , tage hjertet at med tiden vil de falme . I løbet af postpartum periode , vil du begynde at tabe graviditet vægt og strækmærker vil forsvinde i små sølvfarvede linjer, der er knap synlige . Hold din hud blød og smidig i denne tid med lotion og god ernæring , og med tiden vil du spekulerer på , hvad du bekymret så meget om .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.