mandlige ekstraudstyr tips

Der er en vedholdende tro på det moderne samfund , at større peniser er bedre . På grund af denne tro , stræber mange mænd til at forbedre sig selv , selv om deres peniser er af gennemsnitlig størrelse . Der er ingen fuldt pålidelige metoder til mandlige ekstraudstyr , men visse strategier kan være effektive for nogle mænd . Men de fleste ekstraudstyr metoder foretage nogle risici , så må dette afvejes mod de mulige fordele

Øvelser


En mand kan øge sin penis ved hjælp af øvelser , der øger dens blod kapacitet . Øvelserne få vævet til at udvide , hvilket betyder, at der er mere areal , der kan fyldes med blod . Dette kan øge både længde og omkreds af penis . Manuel klemme , også kendt som jelging , den mest almindelige form for penis ekstraudstyr motion er . Nogle mænd bruger vægte , men Mayo Clinic advarer om, at vægten strække permanent kan skade penis .

Pumper


Pumper er beregnet til behandling af erektil dysfunktion , men nogle mænd bruger dem til styrkelse formål . De arbejder ved at trække blod ind i penis . Hævelse , at resultaterne kan gøre penis større ud, selv om det er normalt en midlertidig effekt . Mayo Clinic advarer mod at bruge denne metode, for ofte , fordi det kan skade elastisk væv i penis . Dette vil forringe fasthed mandens erektion .

Pills


Der er forskellige mandlige ekstraudstyr piller på markedet . De indeholder plantestoffer blandinger , der sælger hævder vil øge penis . Selv om der er nogle forlydender om, at de kan hjælpe , er disse piller ikke er reguleret af Food and Drug Administration og behøver ikke at bevise deres effektivitet gennem videnskabelige undersøgelser . I bedste fald kan pillerne ikke har nogen effekt . I værste fald , fordi de er uregulerede kan de indeholde potentielt skadelige ingredienser .

Surgery


Selvom der er kirurgiske teknikker til at øge penis , vil de fleste kirurger ikke bruge dem kun til kosmetiske formål . Mange af de teknikker er stadig på forsøgsstadiet og kan give blandede resultater . Den mest almindelige kirurgiske teknik er at skære den suspensive ligament , som gør det muligt hele penis til at hænge ned . Dette gør det ud længere . Hud kan også flyttes til penis fra pubesområde , eller fedt kan fjernes fra andre områder og sprøjtes ind i penis . Men den Mayo Clinic advarer om, at disse procedurer kan forårsage ardannelse og deformiteter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.