metoder til prævention , mens du ammer

Nogle mødre vælger at amme deres spædbørn . En mors evne til at amme sit barn er i høj grad drevet af hormoner , hvilket gør at tage p- piller til et mindre passende valg for kontrollerende graviditet end andre metoder

Orale antikonceptiva


Hvis du ønsker at tage p- piller for at undgå graviditet , mens ammer, så tal med din læge om at sætte dig på type, er lav i østrogen . Kvinder, der tager østrogen , mens du ammer , kan se et fald i mælkeproduktionen. Hvis dit barn er ældre end seks måneder gamle og spise fast føde , og du nærmer slutningen af din amning en østrogen-baseret P-piller kan fungere for dig . P- piller indeholdende meste progesteron er mindre tilbøjelige til at påvirke mælk forsyning og kan påbegyndes inden for seks til otte uger efter fødslen . Kvinder, der bruger progesteron-piller opfordres til at se deres mælk levering , hvis det falder .

Fysisk Barrierer


Fysiske barrierer er effektiv til at forhindre graviditet, hvis du er en ammer mor . Mandlig eller kvindelig kondomer vil forhindre sædcellerne i at trænge ind i skeden og er endnu mere effektive , når de anvendes i kombination med en sæddræbende creme . Membraner er en anden barriere , der kan bruges til at forhindre graviditet , og påvirker ikke mælkeproduktionen . Men det er vigtigt at bemærke , at graviditet og fødsel kan ændre størrelsen og formen af din vagina og livmoderhalsen . Hvis du ønsker at bruge en membran besøge din læge , så du kan være egnet til en , og ikke stole på , du brugte før graviditeten .

Rhythm Method


Den rytme metode er en metode til prævention , der er baseret på en kvindes menstruationscyklus . Ved at bruge denne metode , undgår kvinder, der har samleje under ægløsningen . Den ulempe at bruge rytmen metode er , at det er upålidelig , medmindre din perioder er vendt tilbage til en almindelig tidsplan , og du kan bestemme præcist, hvornår ægløsningen sker . Fordi amning involverer hormoner , er dette ofte ikke muligt .

Amning som Prævention


Nogle kvinder bruger amning sig selv som en præventionsform . En mor, som ofte sygeplejersker hendes barn vil ikke ægløsning eller har en periode for mange måneder efter fødslen . Uden ægløsning , er der ingen chance for graviditet . En ulempe ved denne metode er , at det er muligt at ægløsning før de har den første post-partum periode uden at vide . Amning er en meget effektiv metode til prævention , hvis alle følgende er sande : dit barn er mindre end seks måneder gammel , din menstruation endnu ikke er vendt tilbage , og du amme dit barn dag og nat på cue .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.