nemmeste måder at stoppe med at ryge

Klar eller ej, rygestop er en af de sværeste , men mest givende , opgaver, du nogensinde vil fuldføre . Der er en række forskellige metoder til rådighed til at hjælpe dig på din rejse mod at blive røgfri , fra nikotin substitutionsbehandling til hypnose . Hvad der virker for én person kan ikke arbejde for en anden . Bare husk de sundhedsmæssige fordele , du er sikker på at høste i slutningen

Tal for dig selv


Før du forsøger at holde op med at ryge , få en snak med dig selv . Sørg for at du vide, hvorfor du ønsker at holde op og være sikker på at du gør det , fordi du ønsker det. Der er ingen forkerte grunde til at ville holde op, skal du have de rigtige grunde i dit sind skal lykkes at nå dit mål . Medmindre ønsket er til stede , er det usandsynligt enhver metode vil være let for dig .

forberede dig


Når du ved, ud over en skygge af en tvivl om, at holde op er, hvad du ønsker at gøre , begynde at forberede dig mentalt . Tal med din familie og bede dem for deres støtte . Du bør også drøfte dine planer med din læge og spørge , hvad ryge- metoder , han føler er bedst for dig at udforske . Du kan derefter indstille en afslut dato . gør det ikke kun gør det rigtige , men hjælper dig med at forberede sig mentalt til den endelige puff

Læs en bog


Du må ikke læse en hvilken som helst bog , afhente en kopi af " Easy Måder at Stop Smoking , " af Allen Carr . En best -seller sin første gang , har den nyeste udgave allerede solgt mere end 4 millioner eksemplarer . Det er vurderet fem stjerner på Amazon. com af 526 rygere , der har købt , og succes med at indarbejde de id¨¦er Mr. Carr har skrevet om . Faktisk forfatteren selv engang røget 100 cigaretter om dagen . Men han sparkede vane uden abstinenser eller følelser af angst og så nådigt delte hans hemmelighed for succes med resten af rygning samfund . I sin bog , hjælper han dig med at finde de psykologiske årsager bag din afhængighed , lærer dig, hvordan du modstå fristelsen , og diskuterer de vigtigste årsager til fiasko . Mere end 9 millioner mennesker har succes op med at ryge , let og ubesværet , bare ved at læse denne bog . Et link er inkluderet i den ressource sektion for bogen køb og anmeldelser .

nikotinerstatningsterapi


nikotinerstatningsterapi virker ved at frigive små mængder af nikotin ind i dit system hele dagen . Måske en af de bedst kendte produkter, der henhører under denne kategori er nikotin plaster . Dette er en step-down program baseret på antallet af cigaretter du ryger på daglig basis . Hvis du ryger mere end 10 cigaretter om dagen, vil du starte med at bruge de 21 milligram patch og forblive på dette i fire uger. Du vil derefter trin ned til de 14 milligram patch og forblive på dette i en periode på to til fire uger . Endelig kan du ende med 7 milligram patch , forbliver på dette for en periode på to til fire uger . Målet er at manglende lyst for alle cigaretter fra den tid, du bruger din sidste plaster .

Andre former for nikotinsubstitution produkter omfatter nikotin tyggegummi , inhalator , og sugetabletter . Hver kan have en lidt anden tilgang , dog er målet det samme . at lindre dine abstinenssymptomer samtidig hjælpe dig holde op med at ryge

Hypnose

Hypnose er en måde at slappe af dit sind nok til at nå dine underbevidste , samtidig med at du at forblive fokuseret på et specifikt problem eller ønskede resultat . Dit bevidste sind vagter det underbevidste sind-de tanker du tror de fleste kommer fra det bevidste plan . Hypnose tager dig forbi dette til det underbevidste , så du kan omprogrammere tanker dit bevidste sind .

Der er to typer af hypnose , som kan bruges til at hjælpe dig ryge : selvhypnose og hypnoterapi ( hypnose med hjælp af en certificeret hypnoterapeut ) . Self-hypnose , men effektiv , tager tid at lære og mestre . Der er forskellige teknikker, du kan lære, hvilke hjælpe dig med at slappe , når du guide dig gennem billeder, der hjælper dig ryge .

en hypnoterapeut hjælper dig slappe af gennem specielle teknikker , ved hjælp af særlige ord og billeder, der hjælper dig op. Hypnose har en 66 procent succesrate for at hjælpe folk holder op med at ryge .

Find en støttegruppe

Deltagelse i en støttegruppe er en fantastisk måde at holde sig på sporet og holde dine mål og grunde til at ville holde op forrest i dit sind . Du vil være omgivet af andre , der prøver at stoppe med at ryge så godt, og ikke kun vil du blive ydet støtte , hvis du har en dårlig dag , kan du også lære nye teknikker til at hjælpe dig med at håndtere din trang og abstinenser .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.