overgangsalderen nødhjælp

Overgangsalderen er slutningen af menstruation og evnen til at føde børn . Det sker 12 måneder efter din sidste menstruation cyklus . Ifølge Mayo Clinic , den gennemsnitlige alder kvinder ankommer til overgangsalderen er 51 . Overgangsalderen er en forvirrende tid for mange kvinder . Det forstyrrer søvnen og årsager humørsvingninger , vægtøgning og tør hud . Det selv producerer temperaturforandringer i kroppen resulterer i hedeture og kuldegysninger . Lettelse for overgangsalderen er tilgængelig i naturlige metoder og hormonelle-substitutionsterapi :

Symptomer


Symptomer på overgangsalderen variere for hver kvinde og kan ændre sig i intensitet i løbet af perimenopausale og overgangsalderen år . Symptomerne kan begynde i en kvindes 40'erne eller endda i en kvindes 30'erne . De omfatter uregelmæssig menstruation , vaginal tørhed , søvnforstyrrelser , hedeture , humørsvingninger , en stigning i abdominalt fedt , tyndt hår og tab af bryst fylde . Evnen til at blive frugtbare kan falde , så godt. Som du i nærheden af din slutningen af 30'erne , at dine æggestokke mindre østrogen og progesteron . I 40'erne , kan menstruationscyklus bliver længere eller kortere og mere eller mindre hyppige .

Hormon-Replacement Therapy


Ifølge Mayo Clinic , er østrogen stadig betragtes som det mest effektive behandling af overgangsalderen . Det er især effektiv for hedeture . Imidlertid kan ikke alle kvinder at tage østrogen substitutionsterapi. I 2002 opfordrede en klinisk undersøgelse Women 's Health Initiative , rapporterede en sundhedsrisiko for nogle kvinder . Risici omfattede brystkræft , slagtilfælde , hjertesygdomme og blodpropper . Undersøgelsen var baseret på kvinder, som en kombination af østrogen-progesteron kaldet Prempro . Dag , læger anbefaler , at hvis en kvinde er at tage hormonal-substitutionsterapi , skal dosis være lille . Kvinder, der har haft brystkræft , bør ikke tage HRT .

naturlige behandlinger


Motion og dressing i lag kan hjælpe med at lindre hedeture . Over -the-counter vaginale smøremidler kan hjælpe vaginal tørhed . For at hjælpe med søvn , undgå koffein og ikke gør brug før sengetid . En afbalanceret kost vil hjælpe med at holde knoglerne stærke som vil calcium og D-vitamintilskud . Mange kvinder bruger sort Cohosh trods ingen medicinsk bevis for, at det rent faktisk virker til at lindre symptomerne . Herunder soja i din kost kan forbedre symptomerne , så godt. En række naturlige udskiftning terapier er på markedet , men deres effektivitet er ukendt . Læger anbefaler 30 minutters motion hver dag og en sund kost med vitamintilskud .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.