prostin bivirkninger

Ifølge den amerikanske National Center for Health Statistics , 22 procent af fødsler i 2006 var et produkt af inducerede arbejdskraft , en metode , der bruger medicinske indgreb for at forårsage en gravid kvinder til at påbegynde og afslutte den handling fødsel . Den amerikanske Graviditet Association opregner en række mulige årsager til arbejdskraft induktion , herunder medicinske tilstande som præeklampsi , fosteret og infektioner i en mors livmoder . Læger ansætte en række metoder til at inducere arbejdskraft , herunder administration af vaginal stikpille narkotika Prostin , som får livmoderhalsen til at spile og udløser sammentrækninger i livmoderen . Trods sin effektivitet , er Prostin ikke for alle , da det præsenterer en række risici for bivirkninger og komplikationer hos nogle patienter

almindelige bivirkninger


De mest almindelige bivirkninger af Prostin normalt ikke alvorlige karakter . Så mange som 66 procent af kvinder, der får Prostin stikpiller erfaring opkastning , mens 40 procent udvikler diarré . En anden 33 procent af kvinderne beskriver følelser af kvalme . Feber er en bivirkning i halvdelen af alle Arbejde , hvor Prostin anvendes, og 10 procent af tiden , beskrive kvinder , der har kulderystelser eller rysten . Hertil kommer , 10 procent af kvinderne , der tager Prostin oplever hovedpine .

Andre bivirkninger


Prostin har også potentiale til at forårsage en række andre generende eller irriterende , men ikke farligt , bivirkninger . Nervesystemet og sensoriske effekter som svimmelhed , sløret syn , besvimelse , rystelser , snurren i arme og ben og smerter i øjet, samt en generel følelse af svaghed , det er muligt under prostin . Muskuloskeletale bivirkninger af Prostin omfatter rygsmerter , stivhed i nakken , ledbetændelse og smerter , muskelkramper og smerter , og vaginal smerte . Kvinders undertiden rapport brystspænding , hedeture , åndenød , hvæsende vejrtrækning, misfarvning af huden, kraftig sveden , hoste og udslæt , mens De tager Prostin .

Allergiske reaktioner


Selvom sjældne , Prostin har potentiale til at forårsage alvorlige allergiske reaktioner hos nogle kvinder . De første tegn på en allergisk reaktion er ofte dannelsen af bistader overalt på kroppen og kløe omkring munden og læberne . Den allergiske reaktion forårsager også hævelse af læber og hals og åndedrætsbesvær i nogle tilfælde . Dette kræver øjeblikkelig lægehjælp , dog typisk kvinder får Prostin i en indlæggelse hospital miljø, hvor tæt overvågning af fagfolk resultater i hurtig behandling på de første tegn på en allergi til suppositorier .

Risici


Ud over mindre side virkninger og risikoen for interaktioner , Prostin har potentiale til at forårsage alvorlige medicinske komplikationer . I meget sjældne tilfælde , årsager prostin brud på livmoderen , hvilket resulterer i en stor tåre i livmoderen , der forårsager moderkagen og baby til at indtaste mors mave . En uterusruptur resulterer i alvorlige blodtab til moderen og en chance for fosterdød. I nogle tilfælde har prostin været forbundet med hjerte-kar- problemer , herunder arytmi og hjerteanfald . Brug af Prostin udgør også en risiko for infektioner af den kvindelige reproduktive system , som vaginitis og endometritis .

Overvejelser

Hvis du har astma , forhøjet blodtryk , diabetes eller anæmi , kan din læge ikke anvende Prostin på grund af stoffets mulige bivirkninger . Hertil kommer , typisk læger ikke udnytter Prostin induktioner af arbejdskraft i patienter med hjerte- , nyre-eller leversygdom . Før du bruger prostin , vil din læge sandsynligvis udføre en underlivsbetændelse eksamen for at sikre, at du ikke har nogen vaginal eller cervikale infektioner . Hvis han finder tegn på en infektion , vil hun ikke administrere Prostin da stoffet har potentiale til at forværre eksisterende infektioner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.