rådgivning om prævention

Der er så mange typer af prævention til rådighed , at det kan være svært at træffe et valg . Mange faktorer afgør, hvilken type prævention er bedst . Lifestyle spiller en stor rolle , uanset om du er i et monogamt forhold , har født og din alder og helbred bør alle tages i betragtning når der træffes afgørelse om prævention .

Sterilisation


Både mænd og kvinder kan vælge at permanent standse deres evne til at få børn . For kvinder , er processen kendt som en tubal ligering . Dette er en kirurgisk procedure , hvor en kirurg nedskæringer , forbrændinger og blokerer æggelederne for at forhindre et æg bliver befrugtet og rejser til livmoderen . Mænd gennemgå en vasektomi , som nu udføres som en simpel in- kontor procedure , der tager cirka 30 minutter. Lægen giver mandlig patient en lokalbedøvelse til følelsesløs pungen . Lægen skaber et lille hul i siden af pungen og trækker ud sædlederen . Sædlederen er syet eller brændt , så de vil forblive lukket . Området er så syet og venstre for at helbrede .

Det bedste prævention rådgivning vedrørende sterilisering er at sikre , at du ikke har planer om at få børn , inden samtykke til proceduren .

Kondomer


Kondomer er den billigste, mest tilgængelige form for prævention på markedet . De giver omkring 87 procent beskyttelse mod graviditet ved at samle sædcellerne indersiden af kondomet . Mange kondomer kommer smurt med sæddræbende creme , som giver en smule af back- up beskyttelse .

Kondomer er ikke kun beregnet til at undgå graviditet , er de også designet til at beskytte dig mod seksuelt overførte sygdomme .

Prævention Pills


P-piller har været foreskrevet i dette land i over 40 år . Der er omkring 45 forskellige pille mærker der at vælge imellem . Pillerne indeholder syntetiske versioner af østrogen og progesteron til at afbryde ægløsning . De er mellem 98 og 99 procent effektiv , så længe de tages som foreskrevet.

P- piller er ikke den bedste prævention mulighed for alle . For eksempel bliver nogle kvinder mere tilbøjelige til at blodpropper , især hvis de ryger eller er over 35 år . De øger også dine chancer for at udvikle forhøjet blodtryk og livmoderhalskræft .

spiral


Intrauterin udstyr , eller spiral , er en anden svangerskabsforebyggende metode med en høj grad af succes . Der er to typer af IUD : kobber og en plastic IUD , der frigiver lave doser af progesteron . Kvindelige patienter skal besøge deres læge for at få monteret for deres livmoder og indsættes . Når indsat , enheden er normalt god for omkring 5 til 10 år , afhængigt af hvilken type spiralen , du vælger.

Der er bivirkninger , bør du være opmærksom på. Du kan have tungere perioder end normalt , og din risiko for underlivsbetændelse øges . Selvfølgelig er denne form for prævention beskytter ikke mod seksuelt overførte sygdomme .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.