terapi , at lindre smerter

Smerter opstår som et resultat af mange forskellige slags traumer og sygdom . Fordi der er så mange forskellige årsager til smerter , der også er forskellige metoder til smertebehandling . Bortset fra medicin , er der tre hovedtyper af terapi til rådighed til brug i smertebehandling

Wraps


Stabilisering wraps kan hjælpe folk håndtere smerte . Wraps kan bruges på håndled , ankler , knæ og andre led . De lette smerter ved at tage presset muskler , nerver og sener . Mange wraps kan bæres under tøj , så de kan bæres diskret i løbet af behandlingen . Prisen vil variere af den type wrap nødvendig, og den størrelse og kvalitet af materiale , men de fleste wraps kan købes for $ 30 eller derunder på apoteker eller hospitaler levering butikker . De har ikke altid kræver en recept , men en læge bør konsulteres , før du bruger en , så du kan afgøre , om wrap kunne være nyttigt i lette smerter .

Hot /Cold Produkter


Hot eller koldt pakningerne samt salver kan også bruges . Disse produkter virker bedst for milde til moderate muskelsmerter . Hot packs arbejde for at lindre muskelsmerter ved forsigtigt at lempe anspændt eller træt muskelvæv . Kolde pakninger arbejde at lindre smerter ved at reducere inflammation . Hot pakker ofte er kemisk baseret , med den varme , der produceres ved en reaktion fra en kombination af stofferne i pakken . Den kemiske reaktion opstår, når brugeren presser produktet for at blande kemikalier . Nogle kolde pakninger arbejde på samme måde , mens andre blot er placeret i fryseren . Disse produkter har den fordel af at være bærbare , men de fleste kemisk baserede pakker kan ikke genbruges . Salver , som Ben-Gay , føles varm eller kold på huden og arbejde ved hjælp af de samme principper som varme og kolde pakninger . Varmepuder også kan bruges .

træningsredskaber


Nonweighted træningsudstyr kunne også være nyttigt . Produkter i denne kategori omfatter træningsbolde og modstand bands . Disse produkter fungerer godt , når smerten er relateret til forkert tilpasning af skelettet , især rygsøjlen . For eksempel kan udøve bolde lindre rygsmerter , fordi den tilskynder en person til at sidde tættere på en 90- graders vinkel . Resistens bands kan slippe af med smerter ved forsigtigt strække muskler og bindevæv , og styrke muskler , der holder kroppen i korrekt justering. Disse produkter kan også mindske smerter ved at tilskynde core stabilitet . De anvendes ofte i øvelser som yoga og pilates , samt ved fysisk terapi instruktører . Disse produkter bør anvendes med forsigtighed af personer med hypermobilitet i leddene .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.