tips om sovende komfortabelt mens du er gravid

Når du er gravid , din stadigt voksende mave , svingende hormoner , kramper i benene , og rygsmerter alle tilføje op til en svær tid at finde en god sovestilling . At få resten , du har brug for, vil du ønsker at finde en måde at sove komfortabelt mens du er gravid . Uanset holdning , du bruger , skal ikke kun behageligt for dig , men også sikkert for din voksende baby

Tidlig Graviditet ( op til fem måneder ) .


I de første måneder af din graviditet , bør du være i stand til at sove komfortabelt i næsten enhver position . Men , som din mave begynder at blive større , kan du finde det stadig vanskeligere og ubehageligt at sove på maven . Undgå at sove på ryggen så godt, fordi din baby kan trykke mod vena cava , den vigtigste vene , der bærer blod fra underekstremiteterne til hjertet . Denne holdning kan sænke dit blodtryk , mens sove -og føre til hæmorider , åreknuder og ødemer .

Som din graviditet skrider frem, og det bliver umuligt at sove på din mave , arbejde på konditionering dig til at sove på din side . Denne holdning er at foretrække i de sidste måneder af graviditeten . Når jeg forsøger at falde i søvn , begynde med at ligge på din side . Hvis du opdager, at du ikke kan sove , kan du vende tilbage til en tidligere foretrukne placering . Over tid, bør sove på din side bliver nemmere.

resterende måneder


Som du bliver mere vant til at sove på din side , bør du specifikt skift til din venstre side til at sove , efter KidsHealth. org . Dette holder livmoderen fra at trykke på leveren , der er på kroppens højre side . Sove på din venstre side også øger omsætning for fosteret .

Sovende Aids


Hvis du finder dig selv ofte oprulning på din ryg mens man sover, kan du ønsker at bruge standard puder , en specialiseret barsel pude , en graviditet kile eller et organ pude . Disse kan købes på de fleste baby specialforretninger samt stormagasiner . Du kan bruge puden til at støtte din mave eller til at placere bag din ryg for at undgå oprulning på din ryg under søvn .

placere en pude mellem dine ben med dit knæ bøjede kan også gøre dig mere komfortabel , mens du sover.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.