urte behandling for uregelmæssig menstruation

Uregelmæssige menstruationer er bekymrende . Ofte er en forpasset periode forårsaget af en hormonel ubalance . Uregelmæssig eller suspenderet menstruationen kan være forårsaget af hormon ubalance , lav kropsvægt , overdreven motion og stress . Kvinder har brugt urter til at balancere deres hormonale system i århundreder . Kombineret med en god kost , regelmæssig hvile og moderat motion , kan naturlægemidler hjælpe med at bringe din krop i balance igen og regulere menstruation

Vitex


Vitex Agnus-Castus , også kaldet chastberry , er en vigtig urt for kvinders reproduktive sundhed . Vitex er busk hjemmehørende i Middelhavsområdet , men er nu nemt dyrkes på de fleste områder af De forenede Stater. Vitex er den mest udbredte og nok den mest effektive urtemedicin til regulering af menstruationscyklus. De Vitex bær er lavet i tinkturer , te og tabletter til medicinsk brug . Vitex bør anvendes over en længere periode til at bringe din krop i balance igen . Tager Vitex for 12 til 18 måneder , kan Lave en langsigtet regulering effekt på din menstruationscyklus . Vitex kan hjælpe med at regulere din menstruationscyklus ved at afbalancere hypofysen funktion og prolaktinniveauet ifølge University of Maryland Medical Center . I sin artikel , " Vitex Chasteberry : En Supreme hormonal styrkende for kvinder , " herbalist Jessica Godino anbefaler at tage 30 til 50 dråber af Vitex tinktur tre gange om dagen i tre fulde menstruationscyklus

Forberedelse Vitex Te og tinkturer


. Du kan lave dine egne te og tinkturer med friske eller tørrede Vitex bær . At lave en tinktur , udfylde en murer krukke med bær og dæk med en blanding af halv 100 bevis vodka eller korn alkohol og halv vand . Cover stramt og lad Tinkturen sidde i seks uger. Når den er klar , belaste Vitex bær fra væsken , og du har en medicinsk tinktur . Du kan dekanteres Tinkturen i dosering flasker og opbevar i flere år . Du kan også brygge din egen Vitex te med frisk eller tørret Vitex bær .

sort Cohosh


En ubesvarede periode kan ofte være udløst af en ubalance af østrogen produktion . At øge østrogen niveauer i din krop naturligt , kan du bruge sort Cohosh . Sort sølvlys har en østrogenlignende effekt på kroppen . Sort sølvlys er også beroligende , og en mild beroligende , hvilket kan lette nogle af de søvnløshed og kramper i forbindelse med uregelmæssige menstruation . Sort sølvlys er også forbundet med overtalelse arbejdskraft på tidspunktet for fødslen af denne grund , hvis du er gravid , bør du ikke bruge sort Cohosh .

andre urter


Andre urter , der bruges til at stimulere menstruationen er lakrids , jernurt , løvefod , blå Cohosh , persille og Squaw vin . Når du tager naturmedicin , er det vigtigt at arbejde med en uddannet farmaceut . Planter har en stærk helbredende evner , men de kan også forårsage komplikationer , når de bruges forkert . Når man arbejder med urter , er det vigtigt at indse, at urter alene ikke kan bringe din krop i balance . Det er vigtigt at hvile og undgå stress . Det er også vigtigt at spise en sund varieret kost og få nok moderat motion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.