Kegel tips

Kegel øvelser , opkaldt efter Dr. Arnold Kegel , den gynækolog der opfandt dem , har længe været tænkt som øvelser for kvinder . Men de tjener et formål for mænd. De øvelser , når de udføres korrekt og praktiseres regelmæssigt , er en effektiv metode til behandling af inkontinens og forbedre sexlivet

Hvordan Kegels Arbejde


Kegel øvelser bidrager til at styrke bækkenbundstræning , også kendt som pubococcygeus ( PC ) muskler. Det er den muskel , der understøtter blæren og anus hos begge køn , samt skeden hos kvinder og urinrøret hos mænd . For både mænd og kvinder , styrkelse af denne muskel kan hjælpe med at behandle og forebygge urininkontinens , og samtidig forbedre seksuel ydelse .

PC muskel i mænd ikke kun kontrollere blæren , men også strømmen af sæd . Når praktiserende Kegels regelmæssigt , en mand kan mærke en forbedring i hans evne til at kontrollere ejakulationen og fastere erektioner .

Give fødslen kan forårsage PC musklen hos kvinder at blive svag , hvilket resulterer i urininkontinens og nedsat seksuel tilfredsstillelse . Udførelse Kegels vil ikke blot give hende med øget blærekontrol , men en stigning i bækkenregionen vaskularisering . Det betyder, at der er flere vener i bækken området , hvilket resulterer i en øget blodgennemstrømning til vaginal regionen . I sidste ende fører til stærkere orgasmer og større seksuel tilfredsstillelse.

Find din pc muskler


Vent til du føler behov for at urinere og derefter stoppe vadested . Musklen er ansvarlige for dette er din PC muskel . Prøv at gøre dette mere end én gang for at blive fortrolig med sin placering og følelsen af musklen .

For mænd er den næste mulighed for at lægge på ryggen og sæt din finger ind i din anus . Du kan derefter kontrakt dine muskler som om du forsøger at forhindre dig fra passerende gas . Musklen du føler stramme rundt om din finger er din PC muskel . Kvinder kan gøre det samme , medmindre du nødt til at indsætte fingeren ind i skeden . Musklen du føler stramme er din PC muskel .

Den sidste mulighed er kun for kvinder . Foregive at der er en marmor under dig på gulvet . Squat ned , som om du vil tage det op ved hjælp af din vaginal muskler . Den klemme du mener vil være den muskel , du har brug for at udøve bruge Kegels .

Begynd langsomt


Når du har fundet din PC musklen , begynde at udøve det langsomt . Start ved at klemme og holde det for en tæller til tre , så afslappende for en tæller til tre . Gør dette 10 til 15 gange , hvilket svarer til et sæt . Tilføj endnu en eller to til din tælle hver anden dag eller som du føler dine muskler bliver stærkere . Gør dette indtil du er klemme og holde dine muskler til en optælling af 10 .

Practice Regelmæssigt


Sammenhæng er nøglen til succes med Kegel øvelser . At finde tid til at øve dem bør være en cinch , da de kan ske overalt , uden at nogen bliver klogere . Dog kan det være nyttigt , hvis du indstiller bestemte tidspunkter af dagen for at gøre dem .

Har tre sæt en dag , i morgen, eftermiddag og aften .

Isoler Muskler

Formålet med at identificere de PC musklen , før du begynder , er at sikre, at du udøver kun, at musklen , når du udfører din Kegels . Vær sikker på lårene , Mave og balder forblive afslappet , hvis de er strammet i løbet af øvelsen, vil det resultere i minimal fremskridt med PC musklen . Du ønsker også at trække vejret normalt hele øvelser-musklerne har brug for ilt for at blive stærkere og din PC musklen er ikke anderledes

Vær forsigtig

Selvom du måske være begejstret for slutresultatet , har du ikke lyst til . overdrive det . Husk , det er stadig en muskel du arbejder , og det er muligt at stamme eller forværre det, hvis du gør for mange gentagelser eller hold hver gentagelse længere end den muskel kan håndtere . Du skal opbygge din pc muskelstyrke langsomt , og hvis du føler smerte eller ubehag , stoppe og tage et par fridage .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.