de negative virkninger af en føtal doppler

En føtal doppler bruges til at overvåge puls af et ufødt barn . Føtal dopplers giver dig mulighed for at høre din babys puls på omkring 8 ugers gestationsalder . Fostrets doppler bruger ultrasoniske bølger til at fange lyden barnets hjerte gør . Dette overføres til en frekvens, du kan høre . Den faktiske lyd , du hører , er ikke barnets hjerteslag , men en reproduktion baseret på bevægelse af hjertet :

negative virkninger


Der har ikke været rapporter om eventuelle negative virkninger på barnet eller moderen med brug af en føtal doppler . Fordi det er non- invasiv , anses det for helt sikkert at bruge hele graviditeten . Som med enhver form for medicinsk udstyr , anbefales det at du diskuterer køb eller leje af en føtal doppler med din fødselslæge .

Fordele


Anvendelsen af en føtal Doppler til at overvåge barnets hjerteslag kan være særligt rart at en nervøs forælder . At kunne høre hjerteslag kan bringe trøst og mindske stress i graviditeten , og dette har været særligt nyttigt i situationer , hvor en mor har haft en vanskelig graviditet før . Brugen af en føtal doppler også kan forbedre limning oplevelse , især for barnets far , da det giver ham at være mere opmærksomme på , hvordan hans baby er ved at udvikle .

Ulemper


Nogle læger bekymring for, at en føtal doppler kan bruges også meget. Food and Drug Administration anbefaler, at fostrets dopplers bruges sparsomt . Læger også bange for, at brugen af en føtal Doppler kan forårsage forældrene til at ignorere mulige tegn på angst hos fosteret . Også er nogle dopplers billigt lavet og giver dårlig kvalitet overvågning , der kan øge angsten af forældrene .

kvalitet og pris


Medicinsk grade føtal dopplers er langt det bedste for overvågning af fostrets hjerteslag , men også er de dyreste . Billigere fostre dopplers kan være mere overkommelige , men kan heller ikke give en god lydkvalitet . Også hvis det hjertebanken bliver svagt , kan det ikke være i stand til at tage det op på alle . Føtal dopplers kan variere i pris fra omkring $ 50 til $ 450 i august 2009.

Opnåelsen af et føtalt Doppler

En recept er ikke nødvendig for at opnå en føtal doppler , men du bør konsultere din læge , før de får en . Føtal dopplers kan lejes eller købes , og forsikringen ikke betaler for dem , undtagen i ekstreme tilfælde , hvor overvågning i hjemmet er nødvendig på grund af komplikationer . Hvis det er dit første barn , og du planlægger at have mere , kan det være mere økonomisk at købe en enhed , ellers kan det være bedre at leje en i den periode , eller en del af graviditeten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.