efter overgangsalderen humørsvingninger

Overgangsalderen er en naturlig afslutning på en kvindes reproduktive cyklus , men humørsvingninger hun ofte oplever at føle noget , men naturligt. Med hormonelle svingninger , typisk vægtøgning og andre organer ændringer kan hver dag bringe en anden større ændring

Overgangsalderen Cycle


En kvinde går gennem en komplet cyklus af overgangsalderen . Under perimenopause tid , kan hun opleve hormonelle udsving . Hedeture , søvnløshed , vægttab , vægtøgning , og andre ubehagelige symptomer kan forekomme . Når hun er på toppen af overgangsalderen , er symptomerne forventes at stige , indtil hun når efter overgangsalderen , som er defineret ved ikke at have perioder i et år eller mere .

Mulige årsager til skiftende stemninger


Som kvinder alder, ændringer i deres organer kan føre til depression . Ændring af niveauet af østrogen og progesteron kan forårsage alvorlige humørsvingninger . Tabet af østrogen påvirker produktionen af dopamin og serotonin i hjernen , og dette kan resultere i depression eller angst . Ændringerne i en kvindes krop kan gøre hende til at føle som om hun er blevet frarøvet sin ungdom . Dryer hud og hår , nedsat hudens elasticitet og øget rynker synes alle at komme til syne på samme tid .

humørsvingninger eller depression ?


Mest postmenopausale kvinde er i stand til at kontrollere lille humør skift som de opstår. Men hvis humørsvingninger er alvorlige, kan de blive til fuldstændig blæst depression . Kig efter tegn , såsom tab af appetit , vægt omlægning af mere end 5 % af din samlede kropsvægt på en måned , følelser af håbløshed , korte opmærksomhed span , eller selvmordstanker . Hvis nogen af disse symptomer opstår , lægehjælp er nødvendigt .

Håndtering af humørsvingninger


En kombination af diæt , motion , hvile og søvn er afgørende for den generelle sundhed i enhver kvinde --- især i efter overgangsalderen . Ernæringsmæssige og naturlægemidler kosttilskud , såsom en høj kvalitet B -vitamin , kan St. John 's urt , calcium og magnesium hjælpe . Mange kvinder finder trøst i støttegrupper --- både live og online --- fordi de er i stand til at diskutere deres tanker og følelser med andre, der har oplevet det samme .

Support for alle faser af overgangsalderen

Et site, der tilbyder støtte til kvinder i alle faser af overgangsalderen kaldes Power Surge . Denne gruppe giver muligheder for at dele information og svar på sundheden spørgsmål ved kvalificeret medicinsk personale .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.