farerne ved genbrug af plast vandflasker

Ifølge Kongressen , skal du indtaste 30 millioner plastflasker amerikanske lossepladser og forbrændingsanlæg hvert år . Det er for dyrt at genbruge gamle flasker i nye . Så du kan blive fristet til at genbruge din plastflasker igen og igen . Dette kan være bedre for vores planet , men det kan være dårligt for dit helbred

mere tilbøjelige til at Leach


Mange plastik ? vandflasker (dem med en # 3 eller # 6 genbrug nummer , og nogle med en # 7 ) indeholder et kemisk stof kaldet bisphenol -a ( BPA ) . Selv om den FDA siger nuværende niveauer af dette kemikalie er sikkert , og bemærk BPA har været anvendt siden 1930'erne , dyreforsøg tyder BPA siver ned i væsker inde i en plastflaske . De beløb, er som regel ubetydelige , men nogle undersøgelser konkluderer, at genbrug af sådanne flasker kan øge mængden af udvaskning

Hvad er der galt med BPA


Nogle dyreforsøg har linket BPA eksponering til fattige hjernens udvikling hos fostre og babyer . ? visse typer af kræft , abort , tidlig debut puberteten , og vægtøgning . Der er imidlertid ikke humane undersøgelser er blevet gennemført , og mange videnskabsfolk mener tidligere dyrestudier er behæftet med alvorlige fejl .

Bakterier


Ifølge Keith Christman af det amerikanske Kemi Råd, " Du ønsker at behandle [ plastflasker ] som en åbnet mad-produkt container . . . fordi bakterier kan vokse under varme forhold . " Så efter en plasticflaske er åbnet , bør dens indhold indtages straks . Beholderen må ikke genbruges , medmindre det er nedkølet i tide .

Enhver plast vand flasker du genbruge bør også desinficeres før brug igen for at forhindre bakterier i flasken forårsager sygdom .

Sådan Rens


Den nemmeste måde at rense en plastflaske er ved at køre det gennem opvaskemaskinen . dog plastflasker ikke er beregnet til genbrug , kan nedbryde hurtigere , hvis vasket på denne måde . Varmt vand og opvaskemiddel også arbejde , især hvis du bruger en flaske børste . Plastikflasker med smalle halse er svære at rengøre godt , og er derfor ikke det bedste valg til genbrug .

Hvis du kan se mug eller slim i vandflaske , smide det væk eller rengør det ved at fylde den med en opløsning lavet af 1 liter vand , 1 tsk . blegemiddel og 1 tsk . bagepulver . Ryst godt , lad sidde natten over , og tom. Før du bruger , igen rent med varmt vand , sæbe og en flaske børste .

andre alternativer

stigende , er folk henvender sig til aluminium vandflasker , som kan være fint , hvis de har BPA-fri tud og ikke foret med tvivlsomme materialer . Nogle undersøgelser tyder på aluminium kan være forbundet med Alzheimers sygdom , selv om dette link ikke er solid .

Et bedre valg kan være af stål vandflasker , som ikke udvaskes noget kendt for at være skadelige .

Hvis du kan finde det i dit område , et produkt som IceBox vand er også et godt valg , det er kildevand pakket i 100 % genanvendeligt pap fra bæredygtige skove . Tuden tillader ikke forurening ind i containeren , når den har været åbnet, og er lavet af moderne intravenøs ( IV ) materialer , som er BPA-fri .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.