farerne ved mandlige ekstraudstyr

Medicin for mænds seksuelle usikkerhed har altid været en blomstrende industri . Fra afrodisiaka til fødevarer , som vil gøre dem mere ønskværdigt , er der altid været nogen sælge den hemmelige at overvinde noget , som mænd ikke kan lide ved sig selv . Moderne videnskab og teknik har opdaget mange metoder , som mænd kan opnå seksuel udnyttelse . De risici, der af mange af disse metoder er ikke så kendt som de metoder, selv

Pumper /extendere


Penis pumper eller penis extendere er en fælles metode, der anvendes til mandlige ekstraudstyr . Disse består af vægte , der er knyttet til penis , eller en pumpe , der er placeret over penis for at skabe sug . Disse metoder er afhængige af at strække penis , forlænge den ved at strække vævet . Dog kan penis pumper og extendere forårsage vævsskader , der kan resultere i følelsesløshed og afmagt , og måske endda værre skader , hvis overused .

Surgery


Kirurgiske procedurer kan tilbyde mandlige ekstraudstyr . Men som med enhver operation , er der risiko for bivirkninger og farer . Disse spænder fra permanente ar til kirurgi gå skævt og udvikle komplikationer, der kan føre til permanente skader . Nogle gange kan komplikationer være alvorlig nok til at kræve amputation .

piller og penge


De fleste mandlige ekstraudstyr piller på markedet har en række farer forbundet med dem . Den primære fare , og også den mindste risiko for en persons helbred , er at de fleste af dem er svig . Mange piller , der garanterer mandlige ekstraudstyr er intet andet end en sammenlægning af urter , der kan ikke ondt , og sjældent hjælpe .

Piller og Sundhed


Den anden risiko for mandlige ekstraudstyr piller er, at de indeholder noget , der kan være usikre . Mange af disse stoffer aldrig har vedtaget nogen form for Food and Drug Administration revision, og de er heller ikke testet af det medicinske samfund for deres virkninger . Det er bedst at drøfte enhver brug af mandlige ekstraudstyr med en læge , før det er købt , langt mindre brugt .

Uddannelse

Mænd bør være forsigtig med at uddanne sig på deres foretrukne metode , og til nøje at afveje de risici, der er forbundet med det . Pas på produkter, der gør overdrevne påstande og denne liste uden bivirkninger eller farer-enten fordi , at oplysninger bliver skjult eller produktet er sandsynligvis et fupnummer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.