forebyggelse af tilbagefald

Forebyggelse af tilbagefald er afgørende for succes opretholdt ædruelighed for en narkoman . Ifølge DraOnline. org , lære at genkende advarselstegn på tilbagefald kan hjælpe med at forhindre en før det sker

Betydning


Relapse forebyggelse er en igangværende behandling mål, og en af de vigtigste betoninger af Anonyme Alkoholikere og lignende programmer . Forebyggelse af tilbagefald beskytter misbrugeren forårsager yderligere skade eller ny antændt hendes afhængighed .

Identifikation


En modkørende tilbagefald kan identificeres ved en række negative adfærd , herunder isolation , manglende overvære behandlingen , kedsomhed og undgåelse af ansvar .

Effects


Et tilbagefald til vanedannende adfærd kan føre til tab af selvtillid , skyldfølelse og depression . Det kan også markere begyndelsen på et fuldgyldigt lægemiddel binge , som kan sætte brugeren i fare for sundhed og juridiske problemer eller endda døden af en overdosis .

Forebyggelse /Solution


Den bedste måde at forhindre et tilbagefald er at være opmærksom på advarselssignaler og har en handlingsplan , hvis man optræder . Dette kan omfatte kontrol i en døgnbehandling facilitet , kontrol med din sponsor eller ønsker råd fra en narkotikarelateret behandling professionelle .

Overvejelser

Mens tilbagefald er en uønsket resultat , er det betragtes som en normal del af helbredelsesprocessen . Det er vigtigt ikke at lade et tilbagefald afspore Deres engagement i ædruelighed eller lade det blive til en årsag til selv- udfasning.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.