hår bliver grå af stress

Dette kan der argumenteres for , indtil køerne kommer hjem : Er stress årsag grå hår ? Nogle forskere hævder absolut ikke , mens andre vil nuancer . Hvis der i virkeligheden er stress ikke ansvarlig for grånende hår , hvorfor kan vi se som vores formænd gråt for øjnene af os i løbet af måneder for at blive indviet

Melanin Produktion Gets rodet op


En teori er , at fortsatte stress kan ødelægge produktionen af melanin , den naturlige pigment af hår , og pigment balance . Karin Schallreuter fra University of Bradford i England var en af de videnskabsmænd , der er involveret i en undersøgelse om stress og dens sammenhæng til grå hår . Resultatet af undersøgelsen var konstatering af, at slitage på hårsækkene årsagerne gråt hår .

Grayhairinfo. com forklarer , at vi alle naturligt producerer hydrogenperoxid . Et enzym kaldet katalase nedbryder brintoverilte. Hvis vores organer stopper producere tilstrækkelige mængder af katalase , hydrogenperoxid opbygger og blokerer den regelmæssige syntesen af melanin . Hydrogenperoxidopløsning bleger håret pigment inde fra folliklerne , og resultatet er , at dit hår bliver gråt . Hvorvidt reduktionen i katalase er stress blev ikke nævnt .

Shapiro siger " Nej "


Ifølge Dr. Jerry Shapiro i en artikel skrevet til Aarp. org af Barbara Basler , der ikke er nogen bevist sammenhæng mellem stress og gråt hår . Dr. Shapiro forklarer , at grå hår er genetisk programmeret : du går grå , når du er meningen at gå grå og eksterne begivenheder ikke har en effekt . Dr. Shapiro bemærker , at personer , der angiveligt bliver grå natten sandsynligvis haft en sygdom , der gjorde deres hår falde ud hurtigt , og den eneste hår , der var tilbage var grå .

The Other Side of the Coin


Men Senior Tidsskrift uenig med Dr. Shapiro 's vurdering . Senior Journal rapporterer, at de irriterende grå hår er virkelig et tegn på stress eller genotoksisk stress , ifølge en rapport i juni 2009 Cell ( " Genotoksisk Stress ophæver Fornyelse af Melanocyte Stamceller ved at udløse deres differentiering " ) , tilføjer , at noget, der kan afhjælpe stress kan også forhindre udbrud af grå hår .

Genotoksisk Stress


Genotoksisk stress skader DNA , som igen opbruger melanocyt stamceller , eller MSC , der ligger inde i hårsækkene . Disse celler er ansvarlige for at producere pigment-producerende celler . Genotoksisk betyder , at der er skadeligt for DNA og kan forårsage kræft eller mutationer .

The Death of Stamceller

Emi Nishimura i Tokyo Medicinsk og Dental University og hendes kolleger forskere sporet tabet af hårfarve til den døende ud af stamcellerne at opretholde en konstant forsyning af melanocytter , der giver håret sin farve . Forskerne konkluderede, at " i denne undersøgelse , opdagede vi , at hår grånende , de mest oplagte aldrende fænotype , kan være forårsaget af genomiske skade responset gennem stamcelle differentiering , hvilket tyder på, at fysiologiske hår grånende kan udløses af ophobning af uundgåelige DNA-skader og DNA-skade respons i forbindelse med aldring gennem MSC differentiering . "

fysiologiske stress

Hvis du er under fysiologisk stress , er dette kommer til at forstyrre hele dit fysiske system . Blodforsyning , der går til de mindre vitale organer , såsom hud , mave- tarmkanalen og milt-og lad os hypotesen , at det er afledt fra hårsækkene så godt-falder , når man er stresset for at levere mere blod til de vitale organer som hjerte og hjerne , ifølge Ask. com . Din hud , dit hår sundhed , herunder farve, og din " mindre " vitale organer kommer til at tage et hit fra igangværende stress .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.