hvad er de behandlinger af oppositionelle trodsig uorden ?

Ifølge American Academy of Børne-og ungdomspsykiatrisk afdeling ( AACAP ) , " til børn med Oppositionel Defiant Disorder ( ODD ) , der er en igangværende mønster af usamarbejdsvillige , trodsige og fjendtlig adfærd over for autoriteter , der i alvorlig forstyrrer den unges daglige fungerer. " Denne lidelse kan give ekstrem stress i et hjemligt miljø , og forældrene skal vide , at behandlingen vedrører støtte til både dem og deres barn

Parent Training


Forældre træning er gennemført for at lære forældre, hvordan de ikke reagerer positivt på deres barn med ODD . Teknikker for passende omdirigering , distraktion og disciplin er fremhævet .

individuel psykoterapi


Denne behandling er fokuseret på at hjælpe barnet lære at passende håndtere den vrede og frustration han føler som et resultat af ulige.

Familie Psykoterapi


Familierådgivning er rettet mod at øge kommunikationen og empati mellem barnet med ODD og medlemmerne af hendes familie .

Kognitiv Terapier


Ifølge AACAP , kognitive behandlingsformer " bistå med problemløsning og falde negativitet , " der giver de berørte barnet de redskaber han har brug for til at kontrollere sine reaktioner og følelser .

Social-Skills Training

Denne form for uddannelse er afgørende for at hjælpe et barn med ODD funktion i samfundet . Uden denne ressource , kan hun have en vanskelig tid på at bygge og vedligeholde relationer og i sidste ende , bevare deres job .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.