nat blærekontrol hos børn

Ved fødslen, har en baby ikke natten blære kontrol . Som hans blære muskler modne , han lærer at holde vandladning , indtil en passende tid , men han vil mestre dagtimerne blærekontrol før han mestrer det i natten . Pottetræning normalt begynder ved 18 til 24 måneder , men dit barn kan stadig våd om natten op til 6 år . Efter denne alder , kan hyppige sengevædning behandles med adfærd ændring, en belønning system , blære uddannelse eller medicin

Toilet Training


Førende børnelæge William Sears M. D. , forfatter til mere end 30 forældrerollen bøger og et fakultet medlem ved University of California , Irvine , School of Medicine , siger , at børn får natten blære kontrol sidst : for det første de mestrer natten tarm kontrol , så dagtimerne tarm kontrol, så dagtimerne blære kontrol . Dette begynder at ske omkring 18 til 24 måneder . Samtidig blæren vokser og er i stand til at holde en større mængde urin , før brug for at frigøre det . Såvel som alder , omfatter nogle af de vigtigste tegn en baby er klar til at toilet-tog hende blive klar over, at hun er nødt til at gå på toilettet og angiver dette behov for dig . Hun kunne også undersøge hans ble efter at gå på toilettet , viser hun ved , hvad der netop er sket .

Sears advarsler forældre ikke at forvente et barn at blive tørre om natten , selv efter han har været en succes potte uddannet i løbet af dagen-. natten blære kontrol kunne tage flere uger , måneder eller endda år , at mestre

Night Fugtning


Efter 6 år , de fleste børn har natten blære kontrol . Hvis et barn er stadig våd i sin søvn efter denne alder , er det nævnt som enuresis eller sengevædning . Dette kan ske af flere årsager : barnet er så dybt i søvn, at han ikke vække sig selv, når han skal tisse , barnet er under stress , hans nervesystem er endnu ikke udviklet nok til hans hjerne til at signalere sin blære at holde sine urin , hans blære er usædvanligt små , han ikke producerer nok antidiuretisk hormon , der forsinker natten urin produktionen , og der er problemer med urinrøret eller urinlederen , barnet har en urinvejsinfektion eller den kører i barnets familien ( sengevædning er ofte arvelig ) .

Sengevædning kan behandles . Hvis der ikke er nogen underliggende medicinsk årsag , der kan behandles , såsom en urinvejsinfektion, kan du få dit barn lave et badeværelse pit-stop en del af før- seng rutine , plus skære ned på væsker kort før sengetid . Mayo Clinic antyder, at " dobbelt tømme , "ved hjælp af badeværelset én gang i begyndelsen af sengetid rutine , og så igen lige inden jeg skulle sove . Hvis det sengevædning er arveligt , vil barnet ofte stoppe tisse i sengen på samme alder forælder gjorde . Du kan også købe alarmer , der reagerer på våde lagner, aktivering af barnet, når han tisser , så han kommer til at associere opvågnen med følelsen af at gå på toilettet . Realiseringen af en væg diagram og give dit barn stjerner eller klistermærker til hver tør nat er en måde at belønne blærekontrol uden at bruge straf , hvis barnet tisser . Du kan også hjælpe et barn tog hans blære ved at lade ham holde sin urin i et par minutter i løbet af dagen , som vil strække hans blære , indtil den kan rumme mere urin ad gangen . Til vedvarende sengevædning , kan et barn tage medicin, der enten forhindrer nyrerne at producere så meget urin , eller gør det muligt for blæren at lagre mere urin på en gang .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.