sund kost plan for teenage-piger

Fastholdelse af en sund diæt under teenage år, er et vigtigt første skridt i retning af et sundt liv-især for teenage piger , der er under et enormt pres for at være model-tynd . Uanset om du ønsker at tabe sig eller bare føler sig bedre ved at spise rigtigt , vil en sund kost plan hjælper med at holde dig i form og holde dig fra sult kostvaner, der efterlader dig svag og sulten

Glem Pills


Undgå kost piller . De er farlige , og de ikke virker. Mange er simpelthen meget kraftige stimulanser , eller lægemidler, der gør din krop forbrænder flere kalorier ved at fremskynde dit hjerte og andre funktioner . Folk , der tager slankepiller genvinde den vægt, de tabte sig meget hurtigt .

heller ikke tage Ritalin eller Adderall som en måde at tabe sig . Du kan tage disse med en recept til behandling af ADHD , men ved hjælp af disse stoffer som et vægttab metode er farlig .

Spis morgenmad


Spise en sund morgenmad vil faktisk hjælpe dig med at tabe ved at få din krop fungerer. Frugter som æbler , bananer og appelsiner er en god start , æg er højt indhold af protein og lav i kalorier (hvis du koge dem i olivenolie spray ), og en skål af hele korn korn eller havregryn vil holde dig fra sulten . Hvis korn og havregryn er kedelige for dig , klæde dem op med kanel ( men ikke kanel -sukker) , blåbær , bananer eller jordbær .

Mange teenagere drikker sodavand til en koffein spark i morgen . Soda er fuld af sukker , så styre fri af det. Hvis du har brug for en formiddag pick-me-up , så prøv en kop te i stedet .

Spis en snack


Hvis du er på skolen , kan du ikke få lov til at spise i klassen , men du sikkert kan stash et sundt mellemmåltid i dit skab og spise den mellem klasser . Frugt er bedst ( men sørg for at spise det samme dag du har bragt det . ) Granola-typen barer kan være OK , men sørg for de er lav i sukker og ikke har ordet " hærdede " i ingredienser. Hydrogenerede produkter er stærkt forarbejdet og er forfærdeligt for dit hjerte .

Snacks at holde sig væk fra bl. a. chips ( selv dem , der ser sund ) , cookies og slik barer . De pakke en masse kalorier og stadig efterlade dig sulten .

spise frokost


Gør dig selv en morder sandwich med fuldkorn brød og magert kød , såsom kylling , kalkun eller tun . ( Hvis du har tun , gå med en mix, der har meget lidt mayonnaise . ) Kjole det med alle de grøntsager , du kan finde-salat , agurker , tomater , peberfrugter , oliven-og oven i købet med sennep eller hummus . Et andet stykke frugt , nogle rosiner eller mandler , eller en fedtfattig yoghurt alle gøre en stor dessert .

Foods at undgå på frokost , især hvis du spiser på et cafeteria , omfatter pommes frites , pizza , kylling nuggets og nachos . Disse fødevarer er OK en gang imellem , men spiser dem hver dag vil gøre dig tage på i vægt og føler træg .

Hvis du er på vej off- campus til frokost , holde sig væk fra burger kæder og opt for en sandwich butikken i stedet .

Spis anden Snack

Mellem frokost og middag , spiser en anden snack , såsom en pose gulerødder eller lys popcorn . Spise små måltider i løbet af dagen er meget bedre for dig end sulter dig selv og spise en gang eller to gange om dagen . Det hjælper din krop forbrænder kalorier på en sund kurs ( denne proces kaldes stofskifte . )

Drik masser af vand

Ophold hydreret er en stor del af en sund kost , især hvis du spiller sport . Men selv hvis du ikke gør det, vil du opdage, at drikkevand kan holde dig fra sulten . Den menneskelige krop ofte fejl sult for tørst , så hvis du bor hydreret , kan nogle af dine sult kvaler gå væk . Også , drikkevand regelmæssigt hjælper dig med at holde dit stofskifte sund .

Det er muligt , dog at drikke for meget vand . En god målsætning er at drikke , så du aldrig føler dig tørstig . Hvis du er tørstig , er du allerede dehydreret .

Bliv Optaget

Hold dig underholdt . Folk spise for meget , ikke fordi de er sultne , men fordi de er kede sig . For teenagere , kan livet få temmelig kedeligt-især efter skoletid . At dyrke sport ikke kun giver dig den øvelse du har brug for, også det holder dig travlt . Hvis du ikke kan lide sport , spille et instrument , deltage i en klub eller finde nogle andre sund måde at engagere sig i ting , der interesserer dig .

Frygt ikke Mad

Husk igennem alt dette , at spise ikke gør du fedt-spiser for meget dårlig mad gør dig fed . Maden er god for dig , og det er noget , du bør nyde . Så længe du spiser masser af frugt og grøntsager , skære ned på sukker , og afskedige på stegt mad , fed mad , og ting som cookies , pizza og chips , er du god til at gå .

Hvis du er en Vegetar

Mange piger vælger i løbet af deres teenageår ikke at spise kød . Det er muligt at have en sund vegetarisk kost , men du skal passe på, at du får nok protein . Gode kilder til protein omfatter æg ( især æggehvider ) , edamame ( en cool japansk grøntsag , som du pop ud af bælg ) og tofu ( som kan tage på smagen af noget , du koge med det . )

nr. drikke

Der er masser af grunde teenage piger bør ikke drikke-det er ulovligt og kan føre til en hel masse andre problemer . Men hvis du har brug for mere motivation end at , holde dette i tankerne : Drinking dræber hver kost . Alkohol er fuld af kalorier ( især søde drikke , som mange piger som ) , og her er den værste del : Når du drikker , stopper din krop forbrænder fedt indtil den går gennem alle de kalorier fra alkohol .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.