udvikling i en baby

Ser et spædbarn vokse og udvikle i sit første år er fantastisk og meget givende for forældre og familiemedlemmer . Hver baby er unik i, hvordan han modnes , men der er visse retningslinjer , der hjælper spor udviklingsmæssige milepæle . Periodiske eftersyn med en børnelæge kan hjælpe følge op på bekymringer om dit barns udvikling

første tre måneder


Fokus på en forælder ansigt og hendes ansigtsudtryk er med til at udvikle sociale bånd . Barnet vil arbejde på at lære at blive fremført korrekt fra bryst eller flaske . Dit barn kan udøve løfte hendes bryst og hoved , mens du ligger på maven .

fjerde og femte måneder


En øget bevidsthed om sine omgivelser , er centralt i denne tid i udviklingen. Dit barn kan begynde at forstå objekter med hånden . Han vil være rullende over på dette punkt , og kan begynde at lægge vægt på hans ben .

sjette måned


Sidder op alene uden støtte er en milepæl i denne alder . Dit barn kan begynde at trække sig op på poster i forsøg på at stå . At gribe objekter med sin finger og tommelfinger og lære at spise finger fødevarer er fælles .

syvende , ottende og niende måneder


kurrende og blæse bobler med læberne hjælp babyer med at udvikle færdigheder , der fører til verbale sprog . Dit barn skal være gennemgang og lære at stå op . Han kan begynde at spille spil med andre , såsom " pat-en-kage "eller " kig -a-boo ".

10. 11. og 12. måneder

Overgang fra kravle til gå vil være der opstår under denne periode Ud over at gå videre fra babymad til bord mad . At lære at bruge en kop i stedet for en flaske er et vigtigt skridt . Babyer begynder at forstå enkle ord , tegngivning og kan sige " mama "eller " Dada ".


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.